Tekst uitnodiging feest

Ga jij binnenkort een feest geven omdat je jarig bent of een carrièremove gemaakt hebt? Gefeliciteerd! Maar voordat je boodschappen gaat doen, moet er eerst nog iets gebeuren. Het maken van een tekst uitnodiging feest en alle uitnodigingen versturen. Alleen zo kunnen de mensen alles te weten komen over dat geweldige feestje dat jij gaat organiseren!

feest uitnodigingBelangrijke teksten

Het is heel erg simpel. Een uitnodiging voor een feest is persoonlijk. Daarom is de tekst uitnodiging feest altijd het beste als iedereen die je uitnodiging ontvangt denkt: “Dat kan hij/zij alleen maar geschreven hebben. Leuk!”. Waar je goed op moet letten is dat je goed de tijd en plaats van het feest aangeeft. Wil je een bepaalde dresscode, zet dit dan groot in je tekst uitnodiging feest, zodat het feestje niet in duigen kan vallen omdat mensen eroverheen gelezen hebben.

R.S.V.P.?

In een tekst uitnodiging feest zou je ook de afkorting R.S.V.P. kunnen zetten. Dat staat chique! Het betekent: ‘Reply s’il vous plait’, oftewel: “Antwoord, alstublieft”.

Zet er je telefoonnummer er direct onder in je tekst uitnodiging feest. Zo weet je heel snel wie er wel en niet op je feestje kan komen en dat is handig: want dan doe je nooit te veel boodschappen. Dat is goed voor de portemonnee.