Tekst voor uitnodiging kinderfeestje

Je zoon of dochter viert een kinderfeestje. Of het nu gaat om een piratenfeest, een kookfeestje, een middagje oud-Hollandse spelletjes of een uitje naar een speelparadijs, een toepasselijke uitnodigingskaart hoort erbij. En een bijbehorende tekst uitnodiging kinderfeestje.

Tips voor het schrijven van een tekst uitnodiging kinderfeestje

kinderfeestjeDit zijn alle onderdelen van de tekst waar je aan moet denken: De tekst uitnodiging kinderfeestje, bijvoorbeeld: ‘Op 7 januari 2013 word ik 7 jaar. Ik vind het leuk als je ook komt.’ Vergeet de naam van de jarige niet. De datum van het feestje, de aanvang- en eindtijd.

Het adres waar de kinderen worden verwacht. Eventueel het adres waar de kinderen weer moeten worden opgehaald. Vermeld het als het kind wordt thuisgebracht. Hou er rekening mee dat ouders zoveel mogelijk details willen weten over het feestje waar hun kind naartoe gaat – zeker als het een themafeestje is met bepaalde verwachtingen.

Het telefoonnummer en/of e-mailadres van de ouders van de jarige.

Vraag om bevestiging of het kind kan komen. Bijvoorbeeld: ‘Kun je laten weten of je kunt komen?’ Eventueel informatie over het feestje, bijvoorbeeld of de kinderen gaan zwemmen (‘Vergeet je zwembroek niet.’), of dat de gast ’s avonds mee mag eten.

Persoonlijk maken van je tekst uitnodiging kinderfeestje. Hiervoor gebruik je een (eigen) gedichtje, originele tekst of foto. Op internet zijn talloze voorbeelden tekst uitnodiging kinderfeestje te vinden.