Tekst uitnodiging verjaardag

U bent jarig of wil een dierbare een onvergetelijk feestje geven? Dan horen daar uitnodigingen bij. Waarop let u bij een tekst uitnodiging verjaardag?

Hoe schrijft of typt u een tekst uitnodiging verjaardag? Tips

Hoe u vrienden, kennissen en familie uitnodigt is volledig vrij. Het kan met een kaartje, een brief, een mail, we richten ons nu vooral op de inhoud van de tekst uitnodiging verjaardag. Verstuur de uitnodiging op tijd. Geef mensen de tijd om te verwittigen. Zoek de namen en adressen en koop of maak evenveel uitnodigingen. Hou eentje voor uzelf als herinnering.

HAPPY BIRTHDAYBelangrijk!

Vermeld in uw tekst uitnodiging verjaardag natuurlijk wie het feestvarken is. De volledige naam en de reden tot feesten. Misschien krijgt hij of zij een nieuwe voordeur, 20,30,40 of heeft zij Abraham of Sara gezien, 50. De datum, tijd van aanwezigheid en het gelegenheidsadres zeker vermelden.

Geef een telefoonnummer op waar mensen kunnen naar toe bellen om hun aanwezigheid te melden. Misschien is de tekst uitnodiging verjaardag ‘graag verwittigen voor…’ nuttig om bestellingen van drank en eten door te geven.

Hebben jullie een geschenk in gedachten, dan kan dit ook vermeld worden. Voorbeeld, een geldomslagje, of, we sparen voor een reisje. Op websites als OrigineleCadeau.com kan je alvast een hele hoop inspiratie opdoen voor een leuk en origineel geschenk – zodat je zo’n enveloppe met geld kan vermijden!