Tekst maken voor een uitnodiging

Wil je zelf een uitnodiging maken voor vrienden en familie, dan heb je een goede tekst nodig. Voorbeelden voor uitnodiging maken tekst vind je genoeg op internet. Je kunt de tekst kopiëren. Hierbij een overzicht van alle punten die belangrijk zijn bij uitnodiging maken tekst.

Waar gaat het om en wanneer

Het belangrijkste zet je bovenaan bij uitnodiging maken tekst. Je vermeldt om wat voor feestelijkheid het gaat, bijvoorbeeld “Anne wordt 50 jaar. Dat willen we graag samen vieren op 1 januari 2013.”

Uitnodiging maken tekst

Plaats en tijdstip

Je vertelt waar het feest plaatsvindt en vanaf hoe laat. “Het verjaarsfeest vindt plaats in restaurant “De Gouden Leeuw” in Amsterdam. Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom.” Noem eventueel het adres van de locatie.

Afsluiting

Je sluit af met je naam en telefoonnummer of e-mailadres. “Groeten van Mees en Anne, telefoonnummer 012-3456789”. Overige tips voor uitnodiging maken tekst: je kunt eventueel een cadeautip vermelden, de eindtijd van het feest of je eigen adres of mobiele nummer. Je kunt vragen of de genodigde wil bevestigen of hij komt. Op internet zijn genoeg originele ideeën te vinden voor uitnodiging maken tekst, zelfs op rijm.

Look & Feel

Het mag er ook mooi uitzien, natuurlijk. We hadden het op de homepagina al over laten drukken – maar zelf sierletters maken om je uitnodiging een persoonlijke touch te geven is ook heel leuk, natuurlijk. Op deze website leer je er alles over!